Benvinguts a la nostra clínica veterinària a

Esplugues de Llobregat

En la Clínica Veterinària Provitas, la prevenció de malalties és la nostra màxima prioritat. Sabem l’important que és mantenir a la teva mascota sana i feliç, i creiem fermament en el poder de la prevenció per a aconseguir-lo. En la nostra clínica, ens enfoquem a oferir campanyes de prevenció integrals que ajudin a evitar malalties i mantenir a la teva mascota en òptimes condicions de salut. Creiem que prevenir és millor que curar, i estem compromesos a educar als tutors de mascotes sobre la importància de la prevenció.

Els nostres clients opinen

Els nostres valors veterinaris

En la nostra clínica veterinària, ens regim per tres valors fonamentals: professionalitat, confiança i dedicació.

Aquests valors són la base de la nostra filosofia i guien totes les nostres accions i decisions.

Professionalitat

Ens comprometem a brindar serveis veterinaris de la més alta qualitat, recolzats per un equip de professionals altament capacitats i amb experiència. La nostra professionalitat es reflecteix en el nostre tracte amable i a oferir solucions eficaces i personalitzades per a cada pacient.

Dedicació

Ens apassiona el que fem i estem dedicats a oferir la millor cura possible a cada mascota que atenem. Ens preocupem pel benestar del teu pelut com si fos el nostre propi.

Confiança

Valorem la confiança que diposites en nosaltres en confiar la cura de la teva mascota. Ens esforcem per guanyar i mantenir aquesta confiança a través d’una comunicació clara i oberta, proporcionant-te la informació necessària per a prendre decisions informades sobre la salut de la teva mascota.

Demana Cita amb nosaltres

Provitas és una clínica veterinària inaugurada l’any 2011. Es caracteritza per disposar d’una sèrie de serveis capaços de poder atendre totes les necessitats de la teva mascota.

Volem que el seu benestar i salut sigui el millor possible. A més, treballem amb assegurances mèdiques i oferim opcions de fraccionament de pagaments per a facilitar l’accés als serveis veterinaris necessaris per al teu pelut.

Demana la teva cita!

Visita les nostres instal·lacions

Les nostres instal·lacions són modernes, espaioses i estan dissenyades per a garantir el màxim confort tant per als animals com per als seus amos.

 

Comptem amb sales d’espera acollidores i tranquil·les, on vostè i la seva mascota se sentiran benvinguts i relaxats des del moment en què ingressin per la porta.

 

El nostre objectiu és crear un ambient càlid i amigable per a alleujar qualsevol ansietat que pugui experimentar la seva mascota durant la seva visita.

Skip to content